Get Adobe Flash player

Home Afrika 

Bestemming 9 daagse Vliegreis naar Gambia

Opstapplaats Schiphol /Amsterdam.
Inclusief Hotel & Ontbijt & Transfer Exclusief Annuleringsverzekering. 

Groepreis.

Vertrek datum:
Prijs:
Bellen!
€ 700,- p.p


Verblijf in 4 sterren Hotel met Ontbijt & Excursies Gambia wordt steeds populairder als vakantiebestemming binnen Afrika,dankzij de prachtige stranden,de warmte zee en de aangename, constante temperaturen.


Gambia mag dan één van de kleinste landen van het Afrikaanse continent zijn, het is wel een aan populariteit groeiende vakantiebestemming voor toeristen uit Europa .
Gambia staat bekend als ‘the smiling coast of Africa’. De inwoners verwelkomen je met een brede glimlach! Voor een vakantie gevuld met zon, strand en zee kun je in Gambia ook terecht. Zo vind je er uitgestrekte stranden waar je heerlijk niks hoeft te doen onder wuivende palmbomen.
Je kan met een bootje varen door de mangrovebossen, bezoek het hart van Gambia; de Tanji Fish Market en leer meer over de slavernij die in Gambia een grote rol speelde door mee te gaan met de Kunta Kinte boat trip.
Daarnaast is ook de Gambiarivier een highlight in dit Afrikaanse land evenals de hoofdstad Banjul met haar gezellige markt. Gambia is een land dat veel te bieden heeft.

Copyright 2017-20 by Sandhya reizen, All rights reserved.