Get Adobe Flash player

Home Verre Oosten 

Reizen in Mumbai - Goa - Kathmandu

De Britten noemden deze stad Bombay, maar de naam is recentelijk veranderd in het oorspronkelijke Mumbai. Dat was de naam die vissers aan het gebied gaven om hun godin Mumbadevi te eren.
De grote markthallen van Mumbai vind je in Crawford Market. Hier ligt alles uitgestald wat India aan groente, fruit en specerijen te bieden heeft. Het is een kleur- en geurrijk geheel. Niet-eetbare spullen en souvenirs zijn te koop in de Chor Bazar. 
Veel inwoners van de stad maken ’s avonds een wandelingetje langs Back Bay. Daar zie je hoe de stad fraai rond deze baai ligt. 
Overigens nemen veel inwoners ook de auto of een ander vervoermiddel om over Marine Drive te rijden en van het uitzicht te genieten zonder moe te worden. 
Mumbai heeft een stadsstrand, Chowpati Beach. Dit strand is bijzonder druk, vooral in het weekend. Tijdens de onafhankelijkheidsstrijd werden er grote politieke bijeenkomsten gehouden. 
Aan de westkant van Back Bay ligt de elegante wijk Malabar Hill. 
Op de heuvel vind je de beroemde hangende tuinen van Mumbai. Veel mensen genieten hier niet alleen van de tuinen, maar ook van het mooie uitzicht, vooral bij zonsondergang.

Aanbiedingen:                                   
Prijs:
Bellen vanaf € 1650,- p.pLet op: Visum kosten zijn niet inbegrepen!!!!!

Copyright 2017-20 by Sandhya reizen, All rights reserved.