Get Adobe Flash player

Home Verre Oosten 

15 Daagse kennismakingsreis NOORD-INDIA

Opstapplaats: Schiphol Amsterdam

Vertrek datum:
Prijs:
Bellen
vanaf € 1200,- p.p
Inclusief
Bij de prijs inbegrepen zijn:
-Retourticket van Amsterdam, op basis van goedkoopste boekingsklasse
Emirates , Air India, Lufthansa, Swissair, klm 
-Hotel op basis van 2-personen met ontbijt. 
-Luchthavenbelasting
-Brandstoftoeslag
-Tours & Transfers in aircondition bus
-Engels/Hindi sprekende gids 
-Olifantrit in Jaipur
-Kabelbaan in Haridwar.

Exclusief
Niet bij de prijs inbegrepen zijn:
-Visumkosten € 80,- per paspoort
-Entreegelden en Fooien
-Reis/Annuleringsverzekering
-Inentingen
-Toeslag voor de vlucht van KLM € 170,- pp) 
-Niet genoemde kosten.

Info:
Rondreizen met privé auto of busje met chauffeur voor de prijs van een groepsreis. 
Gezien het grote aanbod aan historische en culturele bezienswaardigheden biedt India een 
Surplus aan reismogelijkheden voor de individuele toerist. Een goede voorbereiding is echter
noodzaak om uw bezoek aan India te laten slagen.
Prijzen
De prijzen voor 15 Daagse kennismakingsreis Noord-India zijn:
GROEPSREIS: € 1150,- per persoon

Individueel ( op maat reizen)
U reist in een prive-auto met chauffeur en bepaalt zelf de vertrekdatum en kwaliteit van de hotels. 

1-pers toeslag € 340,-p.p.


Dag 01: AMSTERDAM-DELHI

U vliegt vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van India. Bij aankomst wordt u door de SandhyareizenTravels staf opgewacht en naar uw hotel gebracht. Hotel Maank 3* of Hotel Singh Son 2*+ .
U kunt dit hotel tegen betaling upgraden indien u liever in een luxere hotel wilt verblijven. U kunt upgraden naar Taj Hotel , Le Meridien of Metropolitan. 
U kunt de luchtvaartmaatschappij zelf kiezen om de kwaliteit van uw reis te bepalen. Uiteraard heeft elke luchtvaartschappij haar eigen tarieven. 

Dag 02: DELHI
De rest van de dag bent u vrij om uit te rusten of u kunt een bezoekje brengen aan Palika Bazaar, Sirojani Market. In Karol Bagh zijn vele fastfood restaurant ( Mac Donald, Pizza Hut e.d.)
Tijdens deze rondreis verblijft u in goede drie- en viersterren hotels op basis van logies –ontbijt.
Wij kunnen alle hotels boeken, bekijk de hotels en remarks op websites.


Dag 03: DELHI
Na het ontbijt krijgt u een uitgebreide stadstour van Old en New Delhi in een privé-auto met chauffeur olv een Engels/Hindi sprekend gids. U bezoekt o.a. Red Fort (Lal Kila), Parlements Buildings, Birla Tempel, Lotus tempel, India Gate, Rajghat , Gandhi Memorial, e.d.

Dag 04: DELHI-JAIPUR (250 km ) 
Vandaag vervolgt de reis naar Jaipur, hoofdstad van Rajasthan, de meest kleurrijke en exotische deelstaat van India. U ziet tal van forten en paleizen. Jaipur staat algemeen bekend als de Roze Stad , vanwege de kleur waarin de gebouwen in de oude stad zijn geschilderd. Na aankomst transfer naar uw hotel K.K. Royal ( 4*)

Dag 05: JAIPUR-AMBER-JAIPUR
Jaipur is buitengewoon levendige en kleurrijke stad en niet alleen vanwege de roze gebouwen maar door de fraai uitgedoste bevolking, de kamelen en de beschilderde olifanten. 's Morgens maakt u een excursie naar Amber. Gezeten op een olifant gaat u naar het hooggelegen fort. Een imposante trap leidt u naar het fort, dat in vroegere jaren beschermden tegen de vijand. U bezoekt tijdens deze excursie de Sheez Mahal, Kalitempel, Hawa Mahal, het Paleis van de Winden, met zijn roze zandstenen en honingraatstructuur. Een mooi voorbeeld van het kunstenaarstalent van de Rajputs. Hawa Mahal werd gebouwd om de vrouwen van de Maharadja af te schermen en een blik te gunnen op het leven op straat en de processies die daar plaatsvonden. Verder brengt u een bezoek aan het Stadspaleis en het Observatorium dat in 1700 werd gebouwd door Maharadja Jai Singh, de oprichter van Jaipur. Overnachting in Jaipur.
(U wordt ook naar enkele winkels gebracht voor sanitaire stop. Hier bent u niet verplicht om iets te kopen)

Dag 06: JAIPUR-FATEHPUR SIKRI-AGRA ( +/- 6 uur) 
Vanmorgen rijdt u ongeveer 5 uur naar Agra. Enroute brengt u een bezoek aan de verlaten stad Fatehpur Sikri. Het is een echte spookstad, maar blijft een perfect voorbeeld van de Moghul bouwkunst. Laat in de middag komt u aan in Agra. U kunt vast op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Taj Mahal, een van de wereldwonderen. Na aankomst transfer naar hotel Mansingh Palace 4* ( prachtige in geheel gerenoveerde hotel in Rajasthani stijl ).

Dag 07: AGRA
U brengt vandaag olv een deskundige gids een bezoek aan de Taj Mahal. Gebouwd door keizer Sha Jahan, als een mausoleum voor zijn innig geliefde vrouw Mumtaz. Verder bezoekt u het Agra Fort en de tombe an Itmud Ud Daulah, wat men beschouwt als een van de fijnste gebouwen uit de Moghulbouwkunst.

Dag 08: AGRA-MATHURA-DELHI (200 kms/ +/- 5 uur)
Na het ontbijt vertrekt u naar Delhi. Onderweg bezoekt u eerst Mathura, de geboorteplaats van Shri Krishna. Overnachting in Hotel Maank of Singh Son.

Dag 09: DELHI- HARIDWAR- RISHIKESH (230 kms/ +/- 6 uur)
Vandaag een lange dag voor de boeg richting de Himalaya. Onderweg bezoekt u Har Ki Paur ( Ghat/ heilige oever van Ganges) in Haridwar. Degene die een crematie wilt meemaken kan onderweg voor Haridwar stoppen. Haridwar betekent letterlijk poort van de goden. Hier hoort u onafgebroken tempelbellen rinkelen en op de rivier ziet u honderden olielampjes drijven. 
U bezoekt in Haridwar de Mansa Devi Tempel en aansluitend woont u de Ganga Aarti bij op Har Ki Pauri. U kunt hier ook baden in de Ganges. Overnachting in Hotel Great Ganga 3*.

Dag 10: RISHIKESH
Rishikesh is de Yoga-hoofdstad van de wereld, en onder andere bekend van het bezoek van de Beatles aan de Maharishi Mahes Yogi Ashram. Rishikesh is omgeven door bergen aan de voet van de Himalaya”s, met talloze Ashrams, Ayurvedische centra en een diversiteit aan spirituele workshops .
U bezoekt vandaag in Rishikesh o.a. Lachman Jhoela, Geeta ashram, Ram Jhula, Triveni Ghat.

Dag 11: RISHIKESH – DELHI +/- 6 uur 
Na ontbijt vertrekt u naar Delhi. Na aankomst transfer naar uw hotel Maank of Singh Son.

Dag 12 / 13 / 14 : DELHI
Eigen activiteiten/winkelen, Palika Bazaar, Ghur Gaon Mall, Chandini Chowk, Ansall Plaza e.d.
Gehele dag vrij om zelf actie te nemen./ Check-out van uw hotel.

Dag 15: DELHI- AMSTERDAM
Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Amsterdam.

Copyright 2017-20 by Sandhya reizen, All rights reserved.