Get Adobe Flash player

Home Verre Oosten 

Fantastische stranden met een enorme panorama en kleurrijke cultuur.

Sri Lanka, Ceyloon, een prachtig vakantieland, waar een strandvakantie of rondreis, eventueel in combinatie, zeer aan te raden is.

Aanbiedingen:
Prijs:
15 daagse Promotiereis Sri Lanka
vanaf € 1350,- p.p
20 daagse rondreis Dubai & Sri Lanka
vanaf € 1600,- p.p

De koele, groene heuvels in het zuiden van Sri Lanka zijn begroeid met dichte bossen en theeplantages. De twee belangrijkste plaatsen Anuradhapura en Polonnaruwa zijn de duizenden jaren oude en rijke geschiedenis van het ooit machtige boeddhistische rijk. Langs de kusten van het eiland liggen vele kilometerslange stranden met wit zand en helder water.

Ayurveda is een natuurlijke geneeswijze met een traditie van duizend jaren. Inmiddels krijgt het in Nederland steeds meer bekendheid. Ayurveda is een woord uit het Sanskriet, de taal van India waar deze geneeswijze ontwikkeld werd en letterlijk 'wijsheid van het leven' betekend. 

Klimaat

Sri Lanka kent een tropisch klimaat :
- Een droge periode van december tot maart.
- Een natte periode van mei tot augustus.

De warmste periode is van maart tot juni. De temperatuur ligt gedurende het hele jaar rond de 30 graden. Dat is een tropisch warm en vochtig klimaat. Voor een strandvakantie leent de Noordoost kust zich het beste in de maanden april tot september. Voor de Zuidwest kust zijn de maanden oktober tot april ideaal.

Tijdverschil
In de wintermaanden is het tijdverschil 5 uur en in de zomermaanden is het in Sri Lanka 4 uur later dan in Nederland

Formaliteiten
Vaccinaties zijn niet verplicht. U kunt het beste contact opnemen met de GGD, zodat u een persoonlijk advies krijgt. 
De visum voor Sri Lanka is niet nodig maar uw paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn na terugkomst in Nederland.

Copyright 2017-20 by Sandhya reizen, All rights reserved.